“Het Rariteitenkabinet der (on)gelukkigen”

‘Het Rariteitenkabinet der (on)gelukkigen’ door ToneelGroep Troubamour.

rariteitenkabinetEen ode aan de kleine geschiedenis.
Een verhalen museum in een caravan.

De theatermakers van TG Troubamour konden hun nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en zijn voorwerpen met verhalen gaan verzamelen. Bij wildvreemden, aardige buurtjes, knappe familieleden en allerhande beroemde mensen. De opgerakelde voorwerpen stellen ze voor jullie in een rariteitenkabinet ten toon.

Geef je over aan je nieuwsgierigheid… stap de caravan in….kies een voorwerp en speciaal voor jou wordt het verhaal onthuld. Wil je zelf iets toevoegen aan het reizende museum? Misschien heb je nog wel verborgen schatten in je broekzakken of voorvakje van je tas zitten. Vertel ons dan wel je verhaal. Wij zijn benieuwd!

De voorstelling is voor alle leeftijden.

prof. mej. Braspenning en de directrice Brakkekop kunnen u alles vertellen over de voorwerpen.
Spel: Marrit Bausch, Ursel Braaksma

 

Op beide B\Articampdagen te zien op diverse plekken op het festivalterrein

Share

Geef een reactie