Thema voor 2015 wordt “Windkracht 10”

windkracht 10bekijk onze laatste nieuwsbrief

Wist je dat je je weer kunt aanmelden voor de volgende editie van B/Articamp? We zijn achter de schermen al weer druk bezig met alle voorbereidingen, die tot een kleurrijk weekend gaan leiden. Op 5 en 6 september is de vertrouwde plek rondom de Mallumse Watermolen en de Kruidenhof het decor voor een schakering van kunst en cultuur, met voor ieder wat wils. Wij hopen dat jij er deel van uit gaat maken!

Het thema van dit jaar belooft minstens de hoeveelheid dynamiek en werveling die je van ons gewend bent: Windkracht 10! Laat deze storm door je verbeelding waaien en je inspireren tot mooie dingen. Wij verwachten uiteraard een stormloop van aanmeldingen en van bezoekers; doe (ook dit jaar weer) mee!!

Aanmelden kan via de site, onder de knop ‘deelnemen in 2015’.

Share

Geef een reactie